GO! for Life 2016

GO! for Life 2016 

Het GO! neemt ook dit jaar met zoveel mogelijk scholen en instellingen deel aan Music for Life van Studio Brussel, de jaarlijkse solidariteitsactie. Deze actie sluit dit mooi aan bij de waarden solidariteit en maatschappelijk engagement uit ons pedagogisch project.
 
Het concept van de actie van Studio Brussel blijft hetzelfde: iedereen kiest zelf de organisatie die hij wil steunen.
 
Wij kiezen dit jaar met het GO! voor het Mobile School vzw als goed doel.  Mobile School is een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen. Zij ontwikkelen mobiele schoolkarretjes en verzorgen de opleiding van plaatselijke straathoekwerkers. Mobile School vzw zet in op empowerment van kinderen, net zoals het GO!  inzet op de talenten van kinderen en op actief burgerschap.

Mobile School vzw werkt ook met kinderen en leerkrachten in Vlaamse en Brusselse scholen en confronteert hen met de wereld van de straatkinderen.  Ze tonen hen de streetskills die hen dagelijkse helpen overleven. De organisatie heeft ook educatieve presentaties voor het secundair onderwijs.Je kan deze gadgets bestellen en verkopen ten voordele van Mobile School vzw.
 
Gebruik bij berichten op sociale media: #GOforlife16
 

GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Willebroekkaai 36 1000 Brussel tel. 02 790 92 00 www.g-o.be